Föreläsningar

Föreläsningar

Vi har föreläsningar inom alla personalrelaterade områden. Vi har både färdiga föreläsningar och skräddarsyr efter behov och önskemål. Eftersom gränsen mellan föreläsning och utbildning är flytande och beroende på vad ert behov är så titta gärna under våra utbildningar för att få en inblick i vad vi kan erbjuda.

 

Alla våra föreläsningar, utbildningar, och seminarier bygger på samma grund och har samma gemensamma mål: att du ska uppnå det som är viktigt för dig. Skillnaderna är att de fokuserar på olika områden och äger rum under olika lång tid. Oavsett vad du väljer lär du dig att arbeta med orsak istället för med verkan, för att det är lättare, roligare, effektivare och dessutom ger dig de resultat som du önskar.

Vi utgår från att du inte i första hand är intresserad av oss som företag eller hur vi arbetar. Det som är viktigt och intressant för dig är att du och din organisation uppnår de resultat som du önskar och att du blir ännu mer framgångsrik. Vi kan hjälpa dig med det, förutsatt att du är väl utbildad inom ditt område och upplever att du har mer att ge. Vi erbjuder föreläsningar, seminarier och utbildningar som är utformade att ge dig de verktyg som du behöver för att kunna förändra, förbättra och framgångsrikt påverka ditt eget och andra människors liv.

Träffa oss på Stockholm Business Expo 2024

Den 21-22 februari 2024 öppnas portarna till årets största mötesplats för företagare och vi vill träffa dig där!

Erbjudande: För en bättre arbetshälsa

Nu bjuder vi på Arbetshälsajouren™ & Visselblåsartjänsten under 9 månader! Erbjudandet gäller vid nyteckning och beställning av samtliga tjänster.

Kitron AB växer så det knakar

En fördubblad omsättning på fem år. Vilken effekt har Arbetshälsas ledarskaps- och ledningsgruppsutveckling haft på Kitrons utveckling?

Hög fart och mycket energi

Så vi sammanfattar hösten hittills. Vi ser nu ett ökat tryck på uppdrag efter en lite trögare start 2022. Dessutom har vi två nya tillskott i teamet, något vi är riktigt glada för!

Nu satsar Arbetshälsa stort!

Vi har under de senaste två åren arbetat med att bygga både en företagsstruktur och tjänstepaketering för framtiden. Följ med på vår utvecklingsresa!

Vi välkomnar Cecilia Hakeberg till styrelsen!

Det är med stolthet vi nu kan presentera ArbetshälsaGruppens nya styrelsemedlem Cecilia Hakeberg! Varmt välkommen!

Några ord från vår VD

2021 har inte riktigt blivit som vi tänkt, något som öppnat möjligheter för oss. Internt har vi kunnat arbeta med våra processer, kvalitetsarbeten och paketerat tjänster.

Vi är LIVE med ny utbildningssida

Vi är nu godkänd som utbildningsanordnare för AFA Försäkring. Nu kan du ansöka om utbildning på vår hemsida.