Nu satsar Arbetshälsa stort!

Följ med på vår utvecklingsresa

Nu satsar Arbethälsa stort! Omslagsbild

Vi har under de senaste två åren arbetat med att bygga både en företagsstruktur och tjänstepaketering för framtiden. Vi har alltså valt att satsa oss genom och ur pandemin. Med det sagt kan vi nu med stolthet presentera de olika förändringar som skett inom Arbetshälsa och inom vår koncern ArbetshälsaGruppen!

Arbetshälsa får ny Verksamhetschef – Lennart Kinnvall tar rodret!

Hur ser du på din nya roll?
Det är med en stor portion ödmjukhet och med en minst lika stor portion entusiasm som jag går in i den här nya rollen. Jag har sedan 2009, i egenskap av chef i tidigare organisationer, haft Arbetshälsa i Sverige AB som leverantör och partner. Det har handlat om en rad olika uppdrag främst inom ledarskap, omställning, hälsa i arbete och organisationsutveckling.

Att nu få chansen att få vara med på Arbetshälsans resa till nästa nivå och göra det som vi är bra på ännu bättre känns oerhört stimulerande. Bredden vi får med systerbolagen Påverka Nu, AHG Omställning och AHG Redovisning bidrar till att vi blir en än starkare aktör på marknaden. Vi vill att våra kunder skall få reella resultat genom att göra det som upplevs som svårt till något greppbart och enkelt.

Vad vill du bidra med i Arbetshälsa framöver?
Till våra kunder vill jag bidra med att de får det resultat som de efterfrågar. Inom organisationen försöker jag dela med mig av min erfarenhet och stimulera till kreativitet, teamkänsla, engagemang och glädje!

Händer något spännande det kommande året för Arbetshälsa?
Ja absolut! Vi både utvecklar nya koncept, tjänster och utbildningar – något som vi kommer lansera under året. Följ oss på hemsidan och LinkedIn för de senaste nyheterna.

Bolagsgruppen har strukturerats om

Från och med januari 2022 gjordes en omstrukturering av bolagsgruppen. ArbetshälsaGruppen blir nytt moderbolag med följande dotterbolag: Arbetshälsa, Påverka Nu, AHG Redovisning, AHG Omställning (nystartat bolag) och AHG Resources (internt sälj- och marknadsstöd).

Slide
Slide

ArbetshälsaGruppen – din helhetsleverantör

ArbetshälsaGruppen har sedan 2004 utvecklats från en företagsgrupp med verksamhet inom hela HR-området till att idag erbjuda otroligt mycket mer. Lång erfarenhet, flexibilitet och kunniga medarbetare formar vår bolagsgrupp.

Våra huvudområden är HR, rekrytering, lön- & redovisning, omställning, förändringsarbete, affärs- och organisationsutveckling. Detta ger oss en unik bredd som gör oss flexibla och lösningsfokuserade, oavsett uppdrag.

AHG Omställning blir ny leverantör av omställningstjänster

Vårt nystartade bolag AHG Omställning erbjuder omställnings-, och förändringsledningstjänster till privata företag, offentliga organisationer och privatpersoner. Bolaget kommer att fortsätta den utvecklingsresa som Arbetshälsa har startat genom att vidareutveckla tjänster och samarbeten med nuvarande kunder, som till exempel CIKO, TSn, TRS och TRR. Därutöver kommer AHG Omställning att ta sig an nya och spännande utmaningar. Bland annat genom att vi kommer att finnas på fler platser över landet samt samarbete med fler myndigheter företag och andra aktörer. Verksamhetschef för AHG Omställning är Ingmari Frimanson.

Slide

Följ med på vår utvecklingsresa!

Ta kontakt:

Lennart Kinnvall

Lennart Kinnvall
Verksamhetschef / Partner ArbetshälsaGruppen

lennart.kinnvall@arbetshalsagruppen.se

010-33 190 32

Lennart @ LinkedIn

 

Följ Arbetshälsa på LinkedIn!

Slide

Fler artiklar