Hög fart och mycket energi

En spännande höst för Arbetshälsa

Uppdatering höst 2022 Arbetshälsa

Hög fart och mycket energi – det är så vi sammanfattar hösten hittills. Vi i Arbetshälsa ser nu ett ökat tryck på uppdrag efter en lite trögare start 2022. Dessutom har vi två nya tillskott i teamet, något vi är riktigt glada för!

Några nya uppdrag?

Under hösten har vi fått in flera nya uppdrag inom industri, sjukvård och kommunal verksamhet. Det handlar bland annat om:

  • Leda utan att vara chef
  • Ledarskap och kommunikation
  • Utredningsuppdrag med inriktning krishantering
  • Ledningsgruppsutveckling
  • Coaching
  • HR-Partner

…med flera.

Två nya tillskott i teamet!

Vi har efter sommaren anställt Alexandra Strandberg och Carl Norburg, två riktigt härliga personer som har kommit in med otroligt mycket energi och driv. Alexandra kommer in som HR Business Partner samt Säljare B2B och Carl som Säljare B2B.

Lär känna Alexandra och Carl bättre på vår LinkedIn! ????

Alexandra Strandberg

Alexandra Strandberg @ LinkedIn

Carl Norburg

Carl Norburg @ LinkedIn

Hur ser Arbetshälsa på världsläget?

Kommande lågkonjunkturen har redan nu satt spår hos våra kunder. Vi märker bland annat ett ökat tryck för kundtjänst- och supportavdelningar. Här kan vi i Arbetshälsa hjälpa till att rusta personal med verktyg så som Påverka genom Språket® och Arbetshälsajouren™. Snart lanserar vi även en tjänst för sjuk- och friskanmälan. Mer info om detta kommer.

Behöver du stöd under dessa oroliga tider av ofred i världen, energikris och lågkonjunktur? Vi finns här för dig. Utöver ovan nämnda tjänster kan vi även stötta med krisberedskap, kontinuitetsplanering, kompetensutveckling, organisationsutveckling och mycket mer, såklart efter era behov. Varför inte höras över ett förutsättningslöst möte?

Slide

Något kul som händer det närmsta?

Den 18 november deltar vi på HR-dagen i Linköping. Utmärkt tillfälle för oss att träffa spännande personer, knyta nya kontakter och presentera vårt tjänsteutbud. Hoppas vi ses där!

Slide

Hör av dig!

 

Lennart Kinnvall

Lennart Kinnvall
Verksamhetschef / Partner ArbetshälsaGruppen

lennart.kinnvall@arbetshalsa.se

010-33 190 32

Lennart @ LinkedIn

 

Följ Arbetshälsa på LinkedIn!

Slide

Fler artiklar