Organisatorisk och social arbetsmiljö (OSA)

Utbildning

Organisatorisk och social arbetsmiljö (OSA)

Slide

Beskrivning

Föreskrifterna om organisatorisk och social arbetsmiljö (AFS 2015:4) började gälla den 31 mars 2016 och innebär tydliga krav på hur man förebygger och hanterar ohälsosam arbetsbelastning, arbetstider och kränkande särbehandling. OSA handlar således om allt från hur vi organiserar arbetet till hur vi samspelar med varandra.

Utbildningen ger dig som deltagare kunskap om vad Arbetsmiljöverkets föreskrifter om organisatorisk och social arbetsmiljö innebär i praktiken. Genom övningar och diskussioner lär du dig mer om lagar, regler och ansvar samt får med dig metoder och verktyg för att skapa en arbetsplats där personalen trivs och må bra samtidigt som verksamheten utvecklas.

Vi är Arbetshälsa

Arbetshälsas utbildningsteam består av seniora specialister med omfattande relevant erfarenhet och kompetens inom Arbetsmiljöområdet.

Sedan 2004 har vi arbetat med att ge människor nya perspektiv vilket gett individer, företag och organisationer nya möjligheter. Vi arbetar med alla frågor inom HR – förebyggande, långsiktigt och även med akuta kriser/situationer.

 

Se fler utbildningar.

Information

För: Chefer, Ledare, Skyddsombud, HR

Kategori: Arbetsmiljö

Omfattning: 1 dags kurs

Plats: Digitalt

Pris: 4 300:- exkl. moms

Slide

Intresserad? Ta kontakt!

Lennart Kinnvall

UTBILDNINGSCHEF / SENIOR KONSULT

Lennart Kinnvall